Webinar - How-to: Schrems II og TIA'er i praksis

DA: How-to: Schrems II og TIA’er i praksis

Overførsler af personoplysninger til tredjelande, Schrems II og Transfer Impact Assessments har været på toppen af alle privacy-folks agenda i mere end et år nu. Men for mange er det stadig svært.

Derfor har vi bedt Data Privacy Specialist, Anna Dall Pedersen i Wired Relations om at se på spørgsmålet fra praktikerens vinkel sammen med redaktør af PrivacyBoozt, Jacob Høedt Larsen. Wired Relations hjælper hver eneste dag en lang række danske og internationale kunder med at håndtere GDPR – og har derfor en masse erfaring med den praktiske håndtering af overførsler til tredjelande.

Wired Relations har også – sammen med Poul Schmith / Kammeradvokaten udviklet en legal tech løsning til håndtering af de Transfer Impact Assessments (TIA’er), som der efterhånden er enighed om, at man skal udarbejde i forbindelse med overførslerne.

Du kommer altså fra dette webinar med en masse praktiske råd om, og vejledning i, hvordan du skal håndtere de konkrete overførsler.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, skal du endelig melde dig til alligevel (og tilmelde dig PrivacyBoozt), så sender vi dig en optagelse af webinaret.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen nedenfor. Date

11 Nov 2021
Expired!

Time

CET
10:00 - 11:00

Spoken language

Danish
Categories

Organizer

PrivacyBoozt