DK: Efter Schrems II: Overførsel af personoplysninger i praksis.

Poul Schmith/Kammeradvokaten og Wired Relations har sammen udarbejdet en løsning, som digitalt guider offentlige organisationer gennem arbejdet med at udarbejde en risikovurdering (den såkaldte Transfer Impact Assessment – TIA). Løsningen letter arbejdet med TIA’erne og effektiviserer den juridiske rådgivning fra Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Få en gennemgang af kravene til TIA’en og en kort præsentation af løsningen. Du behøver ikke have adgang til Wired Relations for at få noget ud af webinaret.

Udbytte

På dette webinar fortæller partner og advokat Martin Sønnersgaard fra Poul Schmith/Kammeradvokaten og kommunikationschef hos Wired Relations, Jacob Høedt Larsen om:

  • Hvad vi ved lige nu om retstilstanden i forhold til overførsler til tredjelande
  • Hvordan du i praksis kan arbejde med at håndtere denne risiko
  • Gennemgang af en Transfer Impact Assessment

Du får et overblik over, hvad du og din organisation kan gøre lige nu for at sikre compliance omkring de overførsler til tredjelande, som I formentlig har. 

Product owner Karen Syppli Hansen vil kort demonstrere TIA’en i systemet.

Målgruppe

Dette webinar er for dig, der arbejder med databeskyttelse på daglig basis hos både offentlige myndigheder og private virksomheder.

Du har måske rollen som databeskyttelsesrådgiver (DPO), skal arbejde i en DPO-lignende rolle eller tæt sammen med en DPO, it-sikkerhedschef (CIO), compliance officer, legal counsels, contract managers eller andre jurister, rådgivere og informationssikkerhedsfolk, der beskæftiger sig med databeskyttelse og informationssikkerhed.

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående formular.Date

10 Jun 2021
Expired!

Time

CET
13:00 - 14:30

Spoken language

Danish
Categories

Organizer

PrivacyBoozt